VOPSITORIE

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode de lucru (atat din punct de vedere tehnic, cat si economic si ecologic). Pregatirea pentru vopsire:

» in spatii speciale, dotate cu filtre si instalatii de aspiratie;
» avem astfel grija pentru calitatea operatiei, caroseria fiind protejata fata de actiunea fullerului sau a altor impuritati.

Vopsirea masinilor se face in interiorul a unei cabine de vopsit de ultima generatie cu control permanent al fluxului de aer si a temperaturii, vopseaua fiind uscata la temperature de 60- 80 grade.

Laboratorul propriu de vopsele, calitatea materialelor folosite (3M) precum si inalta calificare a specialistilor nostrii sunt atuuri care ne recomanda clientilor nostrii.

TOATE DOSARELE DE REPARATII CU DAUNE DIN ACCIDENTE SE DECONTEAZA DIRECT DE LA ASIGUARATORI, CLIENTII NOSTRII NEFIIND IMPLICATI FINANCIAR, FIINDU-LE GARANTATA PREDAREA AUTOTURISMULUI LA FINALIZAREA REPARATIEI FARA CONDITIONAREA OBTINERII ACCEPTULUI DE PLATA

*CONDITIONAT DE PUNEREA LA DISPOZITIE A TUTUROR DOCUMENTELOR NECESARE/SOLICITATE DE ASIGURATOR IN VEDEREA RECUPERARII CONTRAVALORII REPARATIEI.

Suport offline - Scrieți-ne un mesaj

Momentan suntem offline. Ne puteți scrie un mesaj și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru lămuriri și detalii.

Bine ați venit pe chat! Vă putem ajuta cu mai multe informații?

apasă ENTER pentru a trimite răspunsul