Despre noi

SCURT ISTORIC

SC VHS GRAND SERVICE TEAM SRL este un service auto multimarca, cu capital integral romaneasc, ce a fost infiintata in 2009, cu experienta din 2004, si are principalele activitati: comert si servicii in domeniul auto si asigurari, fiind autorizat de Registrul Auto Roman pentru executarea de operatii de reparatii si intretinere pentru toate marcile de autoturisme. Conducerea manageriala a societatii a ramas aceeasi de la infiintare pana in prezent, urmarind activitatea societatii astfel incat motto-ul, “De la noi clientul pleaca intotdeauna multumit”, sa fie respectat.
 

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri din Bucuresti si imprejurimi, drept un colaborator de incredere in furnizarea de servicii de intretinere, furnizare piese de buna calitate, si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor nostrii reprezinta obiectivul primordial al societatii noastre.

Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu mare atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor auto. Acordam o mare atentie fluxului de reparatie pe toata perioada in care autoturismul se afla in unitatea nostra, in asa fel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

Toate autoturismele sunt spalate la intrarea sau la iesirea din service, iar pe durata reparatiilor ele sunt protejate cu huse din plastic de unica folosinta, protectii pentru volan si protectii speciale pentru elementele de caroserie. Putem spune ca in prezent avem unul dintre cele mai bune raporturi calitate/pret, oferind reparatii auto ieftine si de calitate pentru toate tipurile de autoturisme.

Suport offline - Scrieți-ne un mesaj

Momentan suntem offline. Ne puteți scrie un mesaj și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru lămuriri și detalii.

Bine ați venit pe chat! Vă putem ajuta cu mai multe informații?

apasă ENTER pentru a trimite răspunsul